Огірки фаршировані сиром, по-віденськи

Огірки фаршировані сиром, по-віденськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закуска з фаршированих огірків не тільки красива, але і корисна. Начинка у огірків з сиру з додаванням яєчного жовтка і вершкового масла вийдуть дуже ніжною.

Інгредієнти

довгий огірок – два
сир – 150 г
яйця (тільки жовтки) – пара
сметана – одна ложка
масло (потрібно вершкове) – одна ложка розм’якшене
приправа – для посипання

Як приготувати Огірки фаршировані сиром, по-віденськи

Ця закуска для святкового столу готується з сиру і редиски. Виходить смачно і поживно. Підійде навіть для дитячого меню.

Покроковий рецепт

1. Яйця заздалегідь відварюють, витягують жовтки. Сир змішують з яєчними жовтками, сметаною, вершковим маслом. Все добре розтирають. Повинна вийти однорідна маса.

2. Огірок (краще брати довгий, рівної форми) промивають, нарізають рівними кубышками.

3. Вирізають гострим ножем або спеціальною ложечкою для квілінгу серединку, залишаючи при цьому дно. Повинна вийти чашечка.

4. Сирно-яєчну масу використовують в якості начинки (можна для зручності скористатися кондитерським шприцом). У кожне поглиблення огірочка видавлюють масу.

5. Зверху посипають прянощами. Подають до столу Приємного апетиту!