За що я люблю окрошку, так те, що її можна довго зберігати в сухому вигляді. І в спеку окрошка незамінна їжа: проста, смачна, ситна, прохолодна….
Покроковий рецепт
Цей рецепт підказала мені свекруха. Спочатку я поставилася категорично, але спробувавши, дійсно, окрошка вийшла ніжна і запашна.
Для цього необхідно огірки і редиску натерти на дрібній тертці.
Відварну картоплю, ковбасу і яйця нарізати на невеликі кубики.
Кріп, петрушку і цибулю нарізати. Перекласти в миску, додати трохи солі і потовкти, так щоб зелень дала сік. Окрошка вийде дуже ароматною.
Все змішуємо.
У глибоку тарілку викладаємо окрошку. Заливаємо охолодженим кефіром. Солимо і перчимо за смаком. Приємного апетиту!