Окрошка з ковбасою

Окрошка з ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Промиємо овочі та зелень під теплою водою, яйця і картоплю поставимо варитися на 10-15 хвилин (чим дрібніше порізана картопля, тим швидше вона звариться). Зелень промокнем рушником і залишимо стікати зайву воду .


В цей час починаємо робити нарізку для окрошки: подрібнюємо огірки, редис, зелень і ковбаску . Дійсно важливо тут додати зелень – вона надає неймовірний смак і аромат (особливо базилік) . Сварившиеся яйця почистити і разом з картоплею нарізати кубиками.


Тепер починаємо збирати окрошку: складаємо всі наші інгредієнти в загальну посуд і активно перемішати, посолити, поперчити і заправити майонезом. М-М-м, це дійсно смачно!