Для ранкового перекусу приготуйте оладки, основа яких картоплю і сир. Такі оладки залучають своєрідним смаком і апетитним виглядом.

Інгредієнти
| Картопля – 2-3 шт. | |
| Сир – 100 гр | |
| Яйце – 1 шт. | |
| Борошно – 2-3 ст. ложки | |
| Часник – 1 зубчик | |
| Зелень – за смаком | |
| Сіль – за смаком | |
| Масло рослинне – 35 мл |
У нашому рецепті використовуються невеликого розміру картопляні бульби. Для тесту на оладки вони попередньо промиваються, подрібнюються, а потім з’єднуються з сиром і додатковими інгредієнтами. Склад картопляно-сирного тіста для домашніх оладок доповнено свіжою зеленню і часником. Подробиці в рецепті нижче.
Покроковий рецепт

Основа наших оладок – це картопля і сир. Картоплю очищаємо зручним способом. Відміряємо потрібну кількість сиру.

Щоб для наших смачних оладок подрібнити картоплю, візьмемо саму дрібну тертку. Натираємо. Картопляну масу, яка у нас вийшла, слід обов’язково віджати.

До картопляної маси перекладаємо сир, розбиваємо одне куряче яйце. Інгредієнти перемішуємо.

Потім додаємо в миску борошно, порубану зелень (у нас використовується кріп), пропущений через прес часник. Не забуваємо посолити. Ще раз добре перемішуємо інгредієнти. Тісто для оладок з картоплі і сиру готово. Викладаємо його в розігріте рослинне масло на сковороду за допомогою звичайної суповий ложки. Смажимо оладки з двох боків до засмаженою скоринки.

Готові картопляно-сирні оладки для видалення зайвого жиру зі сковороди перекладаємо на паперовий рушник (серветки).

Всім приємного перекусу!
