Основа наших оладок – це картопля і сир. Картоплю очищаємо зручним способом. Відміряємо потрібну кількість сиру.
Щоб для наших смачних оладок подрібнити картоплю, візьмемо саму дрібну тертку. Натираємо. Картопляну масу, яка у нас вийшла, слід обов’язково віджати.
До картопляної маси перекладаємо сир, розбиваємо одне куряче яйце. Інгредієнти перемішуємо.
Потім додаємо в миску борошно, порубану зелень (у нас використовується кріп), пропущений через прес часник. Не забуваємо посолити. Ще раз добре перемішуємо інгредієнти. Тісто для оладок з картоплі і сиру готово. Викладаємо його в розігріте рослинне масло на сковороду за допомогою звичайної суповий ложки. Смажимо оладки з двох боків до засмаженою скоринки.
Готові картопляно-сирні оладки для видалення зайвого жиру зі сковороди перекладаємо на паперовий рушник (серветки).
Всім приємного перекусу!