Оладки з молодої кукурудзи на молоці

Оладки з молодої кукурудзи на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажені оладки з молодої кукурудзи на молоці – відмінний варіант для сніданку

Інгредієнти

Кукурудза – 4 шт.
Молоко – 180 мл
Яйця – 2 шт.
Борошно – 200 гр.
Сіль – за смаком
Розпушувач – 1 ч. л.

Як приготувати Оладки з молодої кукурудзи на молоці

Зараз у розпалі сезон кукурудзи. Молода і соковита – вона так і манить купити її і приготувати щось цікавеньке. Звичайно, просто зварена в підсоленій воді вона смачна. Але ж з кукурудзи можна приготувати стільки цікавих і різноманітних страв, навіщо ж обмежується самим простим варіантом. Давайте зробимо з неї оладки – буде дуже смачно!

Покроковий рецепт

1. Зварити дві кукурудзи до готовності. Зрізати з них зерна. З інших двох кукурудз теж зрізати зерна.

2. Скласти сирі зерна кукурудзи в чашу блендера, додати молоко і яйця. Збити.

3. У кукурудзяну масу додати зерна звареної кукурудзи.

4. Потім додати борошно, розпушувач і сіль. Розмішати. Тісто має вийти досить густим. Муки може знадобиться і інша кількість (дивіться на око), адже кукурудза буває різних розмірів.

5. Смажити на олії до рум’яної скоринки з обох сторін.

6. Ось такі сонячні оладки вийшли. У них дуже цікава текстура, завдяки цілим зерен кукурудзи