Оладки з шоколадним секретом!

Оладки з шоколадним секретом! – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже небагато є млинців, оладок, панкейків в цьому світі, про яких я зможу сказати: “Ой, мамочки, померти не встати”. Це один з них! Коли податливо-м’який, пухнастий оладок, з растекающимся теплим шоколадом, лежать перед тобою аппетитнейшей гіркою… мммммм… Нехай весь світ зачекає! Я додала трохи полуниці для яскравості кольору та свіжості. І, ймовірно, могла б додати крем. Але це 1000% необов’язково. Дивлюся на цю стопку чарівною краси, вдихаю просто божественний аромат і виходжу знемогою. А у вас не виникло бажання проїхати через екран комп’ютера і захопити один млинець?

Я бачила багато рецептів млинців з Нутеллою у всесвітній павутині. Але всі вони були або два млинця затиснуті разом з Нутеллою, або вам довелося б намазати на Нутеллу тісто в сковороді, коли млинець смажиться, а це дуже складно, повірте, я пробувала!

Я ж роблю це небагато….неортодоксально, скажімо так. Ця ідея осінила мене, коли я десь читала, що в деяких ресторанах роблять розплавлену лаву всередині торта, укладаючи всередину бісквіта заморожений шоколадний ганаш (аааа, насправді, я не читала “де-то”, я побачила це у фільмі “Шеф-кухар”!)

Так ось, що я роблю – роблю заморожені диски з шоколадної пасти Нутелла. Потім, коли я готую млинці, я просто кладу заморожений диск на тісто, зверху наливаю ще трохи тіста і – Вуаля! У нас вийшов ідеальний фарширований Нутеллою оладок! :- )

Я зазвичай не тримаю запаси Нутелла в моєму холодильнику. Я не можу втриматися. Тому що я одна з тих особистостей, хто фактично буде сидіти на дивані і їсти Нутеллу прямо з банки ложкою. І мені не соромно. Ви в жаху? Чи ви теж їдете Нутеллу з банки??

Так що Нутелла – це, можна сказати, ласощі з моїх мрій. Значить, якщо я використовую її, щоб зробити з неї щось… я зроблю це щось настільки чудовим і винятковим… тому що вважаю, що я заслуговую саме чудового і виключне частування (вибачте за тафталогию, але інакше ніяк не висловити).

Отже! Млинці з Нутеллою!!!
Краще їх їсти теплим, але вони ще казковіше при кімнатній температурі.
Відмінне ласощі для особливих випадків!

Покроковий рецепт