Оладки – це завжди смачно, швидко і апетитно.
Інгредієнти
Яйця – 3 шт | |
Цукор – 100 гр | |
Сир – 200 | |
Мука кукурудзяна – 4 ст. ложки | |
Борошно пшеничне – 6 ст. ложок | |
Кефір – 1 склянка | |
Ванілін – щіпка | |
Цедра апельсина – З одного апельсина | |
Сода – 1/2 чайної ложки | |
Сіль – щіпка |
Думаю, у всіх є в запасі рецепт всіма улюблених оладок. Мені запам’яталися вони ще з дитинства, коли бабуся накривала на стіл і подавала їх зі згущеним молоком. В даний час страв на світі безліч і до забутих рецептах звертаємося все рідше, але як приємно зануритися в дитинство і порадувати рідних на сніданок або вечерю. Я вирішила змінити рецепт і додати кілька інгредієнтів.
Покроковий рецепт
Збити 3 яйця з цукром в мисці або будь-якої іншої ємності.
Додати склянку кефіру. Краще більшої жирності.І все перемішати блендером. Після додати сир 200 гр. Я брала жирний, домашній.
Натерти цедру апельсина на тертці, додати пів чайної ложки соди, додати ванілін і перемішати.
Залишається останній крок – додати борошно і можна дати постояти тесту пів години. Тісто має вийти як густа сметана.
Наливаємо на сковорідку олію оливкову , ставимо на вогонь, викладаємо ложкою тісто на сковорідку і накриваємо кришкою. Оладки вийшли незвичайні на смак. Готуємо чай і накриваємо на стіл. Приємного апетиту.