Оладки з сиром і цедрою апельсина

Оладки з сиром і цедрою апельсина – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оладки – це завжди смачно, швидко і апетитно.

Інгредієнти

Яйця – 3 шт
Цукор – 100 гр
Сир – 200
Мука кукурудзяна – 4 ст. ложки
Борошно пшеничне – 6 ст. ложок
Кефір – 1 склянка
Ванілін – щіпка
Цедра апельсина – З одного апельсина
Сода – 1/2 чайної ложки
Сіль – щіпка

Як приготувати Оладки з сиром і цедрою апельсина

Думаю, у всіх є в запасі рецепт всіма улюблених оладок. Мені запам’яталися вони ще з дитинства, коли бабуся накривала на стіл і подавала їх зі згущеним молоком. В даний час страв на світі безліч і до забутих рецептах звертаємося все рідше, але як приємно зануритися в дитинство і порадувати рідних на сніданок або вечерю. Я вирішила змінити рецепт і додати кілька інгредієнтів.

Покроковий рецепт

Збити 3 яйця з цукром в мисці або будь-якої іншої ємності.


Додати склянку кефіру. Краще більшої жирності.І все перемішати блендером. Після додати сир 200 гр. Я брала жирний, домашній.

Натерти цедру апельсина на тертці, додати пів чайної ложки соди, додати ванілін і перемішати.


Залишається останній крок – додати борошно і можна дати постояти тесту пів години. Тісто має вийти як густа сметана.



Наливаємо на сковорідку олію оливкову , ставимо на вогонь, викладаємо ложкою тісто на сковорідку і накриваємо кришкою. Оладки вийшли незвичайні на смак. Готуємо чай і накриваємо на стіл. Приємного апетиту.