Оладки – це завжди смачно, швидко і апетитно.

Інгредієнти
| Яйця – 3 шт | |
| Цукор – 100 гр | |
| Сир – 200 | |
| Мука кукурудзяна – 4 ст. ложки | |
| Борошно пшеничне – 6 ст. ложок | |
| Кефір – 1 склянка | |
| Ванілін – щіпка | |
| Цедра апельсина – З одного апельсина | |
| Сода – 1/2 чайної ложки | |
| Сіль – щіпка |
Думаю, у всіх є в запасі рецепт всіма улюблених оладок. Мені запам’яталися вони ще з дитинства, коли бабуся накривала на стіл і подавала їх зі згущеним молоком. В даний час страв на світі безліч і до забутих рецептах звертаємося все рідше, але як приємно зануритися в дитинство і порадувати рідних на сніданок або вечерю. Я вирішила змінити рецепт і додати кілька інгредієнтів.
Покроковий рецепт

Збити 3 яйця з цукром в мисці або будь-якої іншої ємності.


Додати склянку кефіру. Краще більшої жирності.І все перемішати блендером. Після додати сир 200 гр. Я брала жирний, домашній.

Натерти цедру апельсина на тертці, додати пів чайної ложки соди, додати ванілін і перемішати.


Залишається останній крок – додати борошно і можна дати постояти тесту пів години. Тісто має вийти як густа сметана.



Наливаємо на сковорідку олію оливкову , ставимо на вогонь, викладаємо ложкою тісто на сковорідку і накриваємо кришкою. Оладки вийшли незвичайні на смак. Готуємо чай і накриваємо на стіл. Приємного апетиту.
