Омлет, запечений в духовці зі шпикачками і болгарським перцем

Інгредієнти
| Яйця – 6 шт. | |
| Сардельки – 4 шт. | |
| Болгарський перець – 2 шт. | |
| Цибуля – 2 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Базилік – 1 ч. л. |
Омлет давно вже став класичним варіантом сніданку. Він швидко готується і його можна приготувати з безліччю різних компонентів. Таким чином кожен раз у вас буде виходити інший омлет. Я пропоную варіант зі шпикачками і болгарським перцем.
Покроковий рецепт

1. Підготуйте інгредієнти.

2. Цибулю промити, нарізати півкільцями і обсмажити на сковороді.

3. Шпикачки почистити, розрізати навпіл і також обсмажити з двох боків до утворення скоринки.

4. Болгарський перець нарізати смужками.

5. Яйця розбовтати в мисці з базиліком і сіллю.


6. На дно форми для запікання викласти рівномірно цибулю. На нього розкласти шпикачки. Між ними покласти смужки болгарського перцю. Залити все яйцями. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

7. Залити все яйцями. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

8. При подачі можна прикрасити свіжою зеленню.
