Омлет, запечений в духовці зі шпикачками і болгарським перцем
Інгредієнти
Яйця – 6 шт. | |
Сардельки – 4 шт. | |
Болгарський перець – 2 шт. | |
Цибуля – 2 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Базилік – 1 ч. л. |
Омлет давно вже став класичним варіантом сніданку. Він швидко готується і його можна приготувати з безліччю різних компонентів. Таким чином кожен раз у вас буде виходити інший омлет. Я пропоную варіант зі шпикачками і болгарським перцем.
Покроковий рецепт
1. Підготуйте інгредієнти.
2. Цибулю промити, нарізати півкільцями і обсмажити на сковороді.
3. Шпикачки почистити, розрізати навпіл і також обсмажити з двох боків до утворення скоринки.
4. Болгарський перець нарізати смужками.
5. Яйця розбовтати в мисці з базиліком і сіллю.
6. На дно форми для запікання викласти рівномірно цибулю. На нього розкласти шпикачки. Між ними покласти смужки болгарського перцю. Залити все яйцями. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
7. Залити все яйцями. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
8. При подачі можна прикрасити свіжою зеленню.