Омлет зі свинячим баликом і м’ятою – експериментуємо на сніданок
Інгредієнти
Яйця – 4 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Свинячий балик – 100 гр. | |
Сушена м’ята – 1 ч. л. | |
Рослинне масло – для смаження |
Як приготувати Омлет зі свинячим баликом і м’ятою
Яйця на сніданок – це класика. Але ж є постійно одне і теж не цікаво. Тому я кожен раз з омлетом експериментую, додаючи різні компоненти і спеції. Сьогодні пропоную дуже простий рецепт омлету – зі свинячим баликом. А неповторний смак додасть йому сушена м’ята
Покроковий рецепт
Яйця збити з сіллю і м’ятою.
Вилити на сковороду, змащену рослинним маслом.
Балик нарізати тонкими скибочками
Зверху викласти м’ясо на омлет. Накрити кришкою, зменшити вогонь і готувати, поки яйця не пропечуться.
Зняти омлет з баликом зі сковороди.
Розрізати омлет з м’ясом на частини і подавати до столу!