Омлет зі свинячим баликом і мятою

Омлет зі свинячим баликом і мятою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Омлет зі свинячим баликом і м’ятою – експериментуємо на сніданок

Інгредієнти

Яйця – 4 шт.
Сіль – за смаком
Свинячий балик – 100 гр.
Сушена м’ята – 1 ч. л.
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Омлет зі свинячим баликом і м’ятою

Яйця на сніданок – це класика. Але ж є постійно одне і теж не цікаво. Тому я кожен раз з омлетом експериментую, додаючи різні компоненти і спеції. Сьогодні пропоную дуже простий рецепт омлету – зі свинячим баликом. А неповторний смак додасть йому сушена м’ята

Покроковий рецепт

Яйця збити з сіллю і м’ятою.

Вилити на сковороду, змащену рослинним маслом.

Балик нарізати тонкими скибочками

Зверху викласти м’ясо на омлет. Накрити кришкою, зменшити вогонь і готувати, поки яйця не пропечуться.

Зняти омлет з баликом зі сковороди.

Розрізати омлет з м’ясом на частини і подавати до столу!