Оселедець під шубою в новому образі

Оселедець під шубою у новому образі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочі відварити до повної готовності і почистити від шкірки.

Філе оселедця порізати дрібними кубиками.


Картоплю розрізати навпіл. З середини кожної половинки вийняти картопляну м’якоть. Вийдуть картопляні чашечки.


Змастити всередині чашечки майонезом, можна трохи посолити. Заповнити шматочками оселедця.

Зверху оселедець також полити майонезом.


Варену моркву натерти на крупній тертці і покласти поверх оселедця. Посолити і змастити майонезом.


Останній шар – натерта на крупній тертці варений буряк. Зверху посолити і полити майонезом. Дати закуски трохи просочитися.


Така закуска має смак звичної оселедця під шубою, а на столі виглядає незвично і красиво.