Оселедець з яйцем на тостах

Оселедець з яйцем на тостах – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хрусткий хліб, свіжий салат і найніжніша слабосолона оселедець…ммм…
Пробуйте!

Покроковий рецепт

Багет чорного хліба нарізати на шматочки, обсмажити на олії до золотистої скоринки. Коли хліб охолоне, на кожен тост викласти по листку салату.

Жовток яйця і часник (кількість за смаком) натерти на дрібній тертці. Додати трохи майонезу, перемішати. Яєчну масу за допомогою чайної ложки або кондитерського шприца викласти на край тосту.

Філе оселедця нарізати на невеликі шматочки. Викласти рибу на тости. Прикрасити листям петрушки. Подавати до столу. Приємного апетиту!