Це дуже дешеве і смачне блюдо відноситься до здорового харчування. Додавши яйце, вийде повноцінний ситний обід.
Покроковий рецепт
Моркву і буряк моєму, вважаємо шкірку і ріжемо поличками. Сковороду ставимо розігріватися на середній і навіть сильний вогонь.
На сковороду додаємо 2 ст. л. олії і відправляємо обсмажуватися моркву. Обсмажуємо протягом 10 хвилин, іноді помішуючи.
Додаємо буряк до моркви і додаємо 50 мл води, закриваємо кришкою і тушкуємо ще 10 хв.
Далі додаємо на сковороду заморожену стручкову квасолю. Хоч і вода в сковороді неабияк випарувалася, квасоля при розморожуванні дасть нову. Тушкуємо ще 15 хв, періодично помішуючи.
Тепер додаємо спеції. Сіль, кріп і часник. Зменшуємо вогонь на низький і чекаємо 5 хв до готовності. У цей час ріжемо дрібно зубці часнику і готуємо тарілки.
Викладаємо готову страву на тарілку, додаємо пару ложок розсільного сиру. Також можна додати трохи сметани і підкласти яйце, тоді страва буде зовсім щільним.
Тепер можна приступати до найприємнішого, до трапези.