Осіння галета з яблуком

Осіння галета з яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хороший варіант для недільного чаювання. Коли хочеться чогось смачненького, і не витратного по часу. Солодка випічка з легкої яблучної кислинкою.

Покроковий рецепт

Борошно розтерти виделкою з вершковим маслом в дрібну крихту.


Внести в масу розпушувач, цукор, сіль і воду. Замісити круте тісто. Сформувати з тіста кулю і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Яблука почистити від насіння, порізати на шматочки і змішати з варенням

На столі розстелити фольгу, розкотити на ній тісто. В центр тіста розкласти часточки яблук з варенням, краї тіста підвернути на начинку. Закрити фольгою. Поставити випікатися в розігріту до 185 С духовку на 35-40 хвилин.