Ідеальне поєднання курячого м’яса і овочів.
Інгредієнти
Куряче філе – 2 шт. | |
Цукіні – 1 шт. | |
Болгарський перець – 1 шт. | |
Спаржа – 5-7 гілочок | |
Цибуля порей – не багато | |
Сіль – за смаком | |
Суміш перців – за смаком |
Рецепт гарний і досить таки швидкий у приготуванні. Єдине, що б я в ньому поправила, це замість філе взяла курячу грудку.
Покроковий рецепт
Філе курки помити, злегка відбити. Надрізати з одного боку смуги ромбом.
На розігріту сковороду з олією викладаємо філе надрізами вниз. Тут же посолити, поперчити. Обсмажити з одного боку до рум’яного кольору.
Перевернути, зменшити вогонь. Смажити до рум’яного кольору.
Потім ще раз перевернути, накрити кришкою, смажити до готовності м’яса.
М’ясо зняти. У цьому ж маслі обсмажувати 2 хвилини очищену спаржу.
Цукіні (півкільцями), перець (соломкою) і цибулю нарізати.
На іншій сковороді на рослинному маслі злегка пасерувати цибулю.
Додати червоний перець, нарізаний соломкою.
І цукіні. Посолити, приправити. Тушкувати до готовності. (Цукіні молоді, тому готуватися все це дуже швидко).
Овочі укласти гіркою на тарілку. Викласти поверх спаржу. Зверху викласти куряче м’ясо. Приємного апетиту!