Овечки з цвітної капусти

Овечки з цвітної капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Один з варіантів прикраси дитячого страви.

Інгредієнти

Цвітна капуста – .
Маслини – .
Зубочистки – .
Майонез – .

Як приготувати Овечки з цвітної капусти

Покроковий рецепт

Відварити цвітну капусту. Розділити на суцвіття.
Маслини розрізати на частини. У кожну частину увіткнути по половинці зубочистки, вийдуть ніжки. Зробити таких чотири. Увіткнути їх у цвітну капусту (тіло овечки).

Голову і вушка – з маслини.

Очі – краплі майонезу і вирізані кружечки маслин.

Овечок висадити на зелений луг з жовтими квітами – відварна зелена квасоля і моркву.