Овочеве рагу з кабачками

Овочеве рагу з кабачками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінний обід для дорослих і дітей. Овочеве рагу – унікальне блюдо, інгредієнти якого завжди є у вашому домі.

Інгредієнти

кабачки – 3 шт.
помідори – 3 шт.
морква – 2 шт.
цибуля – 2 шт.
перець чорний мелений – 1 ч. л.
хмелі-сунелі – 1 / 2 ч. л.

Як приготувати Овочеве рагу з кабачками

Овочеве рагу, багата безліччю вітамінів.

Покроковий рецепт



Овочі помити і почистити. Моркву натерти на тертці, цибулю дрібно порізати або подрібнити в блендері. Кабачки теж нарізати кубиками.

Моркву і цибулю обсмажити до прозорості цибулі, часто помішуючи, щоб цибуля не підгорів.

Нарізані кабачки і помідори теж покласти в сковороду.

Накрити овочі кришкою і тушкувати 20 хвилин на повільному вогні. Потім посолити, поперчити і додати хмелі сунелі Розмішати і залишити ще хвилин на 5.

Перед подачею додати трохи рубаної зелені. Овочеве рагу готово!