Відмінний обід для дорослих і дітей. Овочеве рагу – унікальне блюдо, інгредієнти якого завжди є у вашому домі.
Інгредієнти
кабачки – 3 шт. | |
помідори – 3 шт. | |
морква – 2 шт. | |
цибуля – 2 шт. | |
перець чорний мелений – 1 ч. л. | |
хмелі-сунелі – 1 / 2 ч. л. |
Як приготувати Овочеве рагу з кабачками
Овочеве рагу, багата безліччю вітамінів.
Покроковий рецепт
Овочі помити і почистити. Моркву натерти на тертці, цибулю дрібно порізати або подрібнити в блендері. Кабачки теж нарізати кубиками.
Моркву і цибулю обсмажити до прозорості цибулі, часто помішуючи, щоб цибуля не підгорів.
Нарізані кабачки і помідори теж покласти в сковороду.
Накрити овочі кришкою і тушкувати 20 хвилин на повільному вогні. Потім посолити, поперчити і додати хмелі сунелі Розмішати і залишити ще хвилин на 5.
Перед подачею додати трохи рубаної зелені. Овочеве рагу готово!