Рецепт до непристойності простий і займе у вас зовсім небагато часу. З такою смакотою ви можете порадувати себе і свою сім’ю в будь-який час.

Інгредієнти
| Морква – 1 штука | |
| Цибуля ріпчаста – 1 штука | |
| Томатна паста – 300 грам | |
| Капуста – 200 грам | |
| Картопля – 5 бульб | |
| Брокколі – 150 грам | |
| Квасоля стручкова – 100 грам | |
| Кріп – 2 столові ложки за смаком | |
| Паприка – 1 чайна ложка за смаком | |
| Базилік – за смаком щіпка |
Овочеве рагу вважається корисним і смачним другим блюдом. Його можна подавати з м’ясом, а можна і як самостійне блюдо. Воно підходить для сімейних застіль, вечері з другою половинкою і простого буденного вечері. Багато зусиль і коштів це блюдо не вимагає, але на виході виходить дуже красиве і апетитне блюдо.
Покроковий рецепт

Натираємо моркву на дрібній тертці, а цибулю дрібно нарізаємо, томатну пасту перелити в миску.Цибулю нарізаємо не просто дрібно, а дуже дрібно, так буде смачніше і краще приготуватися.

Розігріваємо сковороду і додаємо трохи олії.

Обсмажуємо цибулю, моркву і томатну пасту на рослинній олії до скоринки.

Солимо і ретельно перемішуємо цибулю, моркву і пасту протягом п’яти хвилин.

Капусту тремо на середній тертці, картоплю нарізаємо кубиками і додаємо до інших овочів.

Додаємо стручкову квасолю і брокколі готуються до овочів.До страви можна додати зелень і спеції за смаком. Я додала кріп, базилік і паприку. Тушкуємо до готовності. Якщо ви хочете зробити рагу з м’ясом, то першим кроком потрібно загасити його, а потім додати овочі і слідувати вищезазначеної інструкції.
