Овочеве рагу з капусти і картоплі

Овочеве рагу з капусти і картоплі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт до непристойності простий і займе у вас зовсім небагато часу. З такою смакотою ви можете порадувати себе і свою сім’ю в будь-який час.

Інгредієнти

Морква – 1 штука
Цибуля ріпчаста – 1 штука
Томатна паста – 300 грам
Капуста – 200 грам
Картопля – 5 бульб
Брокколі – 150 грам
Квасоля стручкова – 100 грам
Кріп – 2 столові ложки за смаком
Паприка – 1 чайна ложка за смаком
Базилік – за смаком щіпка

Як приготувати Овочеве рагу з капусти і картоплі

Овочеве рагу вважається корисним і смачним другим блюдом. Його можна подавати з м’ясом, а можна і як самостійне блюдо. Воно підходить для сімейних застіль, вечері з другою половинкою і простого буденного вечері. Багато зусиль і коштів це блюдо не вимагає, але на виході виходить дуже красиве і апетитне блюдо.

Покроковий рецепт

Натираємо моркву на дрібній тертці, а цибулю дрібно нарізаємо, томатну пасту перелити в миску.Цибулю нарізаємо не просто дрібно, а дуже дрібно, так буде смачніше і краще приготуватися.

Розігріваємо сковороду і додаємо трохи олії.

Обсмажуємо цибулю, моркву і томатну пасту на рослинній олії до скоринки.

Солимо і ретельно перемішуємо цибулю, моркву і пасту протягом п’яти хвилин.

Капусту тремо на середній тертці, картоплю нарізаємо кубиками і додаємо до інших овочів.

Додаємо стручкову квасолю і брокколі готуються до овочів.До страви можна додати зелень і спеції за смаком. Я додала кріп, базилік і паприку. Тушкуємо до готовності. Якщо ви хочете зробити рагу з м’ясом, то першим кроком потрібно загасити його, а потім додати овочі і слідувати вищезазначеної інструкції.