Овочеве рагу з курячим мясом

Овочеве рагу з курячим мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подавати овочеве рагу з м’ясом гарячим. Овочі чудово поєднуються з курячим м’ясом, рагу служить смачним, корисним і поживним прийомом їжі. Приємного апетиту.

Покроковий рецепт


Інструкція приготування:

1.Нарізану півкільцями цибулю, обсмажимо на розігрітій сковороді з рослинним маслом.

2. Чищенную моркву натремо на крупній тертці, обсмажимо разом з цибулею.

3. Далі додаємо кабачок, очищений від насіння і шкірки, нарізаний соломкою.



4. Слідом за кабачком обсмажуємо м’ясо, нарізане соломкою. Заздалегідь куряче філе вимити, обсушити паперовими рушниками, нарізати.

5. Почистимо картопля, наріжемо невеликими кубиками і разом з кольоровою капустою обсмажимо на сковороді.


6. Накриємо сковороду кришкою, тушкуємо овочі близько 20 хвилин на повільному вогні, час від часу помішуючи. Коли все трохи підсмажиться, додати води (для гасіння). Потім додаємо приправи (сіль, перець, приправи за смаком). Коли всі овочі будуть готові, вимкнути вогонь і дати рагу настоятися під кришкою.