У кулінарії є страви, які поєднують у собі і безпосереднє блюдо і гарнір. Це досить раціонально. Далі розповім Вам про приготування овочевого рагу з курячими стегенцями.

Інгредієнти
| Курячі стегна – 500 грам | |
| Морква – 1 штука | |
| Ріпчаста цибуля – 1 штука | |
| Перець червоний болгарський – 1 штука | |
| Картопля – 500 грам | |
| Перець горошком – трохи | |
| Масло рослинне – невелика кількість | |
| Томатна паста – 1 / 2 склянки | |
| Часник – 4 зубчики | |
| Сіль і перець мелений – за Вашим смаком | |
| Зелень рубана – 3 ст. ложки петрушка, зелена цибуля, кріп | |
| Лавровий лист – 2 листочка | |
| Кріп або петрушка – 1 ст. ложка |
Як приготувати Овочеве рагу з курячими стегенцями
Сторінка: 1 2
