Овочеве рагу зі свининою в горщиках

Овочеве рагу зі свининою в горщиках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дивовижне Блюдо на смак. Ніжне, а головне корисний, завдяки різноманітному набору овочів містить широкий склад вітамінів.

Інгредієнти

М’ясо – 200 г
Баклажани – 2 шт
Кабачки – 2 шт
Ріпчаста цибуля – 2 шт
Болгарські перці різних сортів – 4 шт
Часник – 6 зуб
Картопля – 6 шт
Рослинне масло – 150 г
Помідори – 4 шт
Сіль – за смаком
Томатна паста – 1 ст. л

Як приготувати Овочеве рагу зі свининою в горщиках

Випадково в одному журналі знайшла цікавий рецепт. Спробувала приготувати і всій родині дуже сподобалося. Овочеві страви добре стимулюють роботу шлунково-кишкового тракту. Легко засвоюється організмом. Із задоволенням ділюся з хозяюшками цим рецептом. Впевнена вам і вашій родині це блюдо теж сподобається.

Покроковий рецепт

Заздалегідь підготуйте всі необхідні інгредієнти і приступайте до приготування. М’ясо можна використовувати будь-який. Болгарські перці краще взяти різних сортів.

М’ясо порізати дрібними шматочками будь-якої форми.

У глибоку сковороду або казанок налити не багато рослинної олії і розігріти. В олію покласти нарізане м’ясо і регулярно перемішуючи, підсмажити на маленькому вогні до легкого почервоніння.

Потім м’ясо залити невеликою кількістю окропу, додати томатну пасту і тушкувати близько години.

Поки готується м’ясо, готуємо овочі. Кілька зубчиків часнику, дуже дрібно покришити ножем.

Болгарські перці звільнити від плодоніжок і насіння і порізати на дрібні шматочки.

Ріпчасту цибулю дрібно покришити.

Моркву порізати невеликими кубиками.

Дрібні помідори розрізати на дуже тонкими часточками.

Кабачки і баклажани нарізати не великими брусочками.

У глибоку сковороду налити рослинне масло, достатню для смаження овочів. У розігріту олію покласти цибулю, обсмажити пару хвилин. Потім додати болгарські перці. Регулярно перемішуючи, смажити на середньому вогні хвилин 5.

Потім до перцям і цибулі додати нарізані помідори, кабачки і баклажани. Часто перемішуючи, овочеву масу, підсмажувати до легкого розм’якшення овочів.

Поки готуються овочі почистити і порізати великими шматочками картоплю.

Коли всі компоненти будуть підготовлені, наповнимо горщики. М’ясо та овочеву масу потрібно покласти в горщик чергуючи шари. На дно горщика викласти тушковане м’ясо.

Потім покласти підготовлені овочі і посипати часниковою крихтою.

Верхнім шаром покласти картоплю. Горщики закрити і поставити в духовку. Готувати близько 40 хв. При 200°С.


Ось і готовий наш незвичайне і дивовижне на смак блюдо. У домашньому затишному колі страву можна подавати прямо в горочках. Або викласти на тарілку, у велику чашку. Готуйте і радуйте свою сім’ю, пригощайте друзів. Приємного всім апетиту!