Хочу додати, щоб страва дуже економічне, адже готується тільки з овочів без м’яса, але виходить не менш смачним.
Інгредієнти
морква – 1 шт | |
цибуля – 1 шт | |
помідор – 3 шт | |
баклажан – 3 шт | |
перець болгарський – 1 шт | |
кріп – пучок | |
часник – 5 зубчиків | |
сіль, перець – за смаком |
Овочеве соте – це простіше кажучи тушковані овочі. Все більше ми замислюємося про правильне харчування. Якщо ви навіть вирішили подумати про це, беріть цей рецепт в скарбничку. Таке блюдо виходить смачним і корисним.
Покроковий рецепт
Для приготування соте краще використовувати сотейник. Якщо у вас його немає в господарстві, то можна використовувати звичайну сковороду. У сотейник наливаємо трішки олії. Моркву нарізаємо тоненькими кружальцями. Цибулю ріжемо півкільцями. Все це обсмажуємо до золотистого кольору.
Нарізаємо перець і помідори квадратиками і додаємо до моркви і цибулі. Коли помідори дадуть сік, додаємо подрібнений часник.
Все перемішуємо і додаємо до суміші баклажани. У разі необхідності можна додати води. Накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні 30 хвилин. За 5 хвилин до готовності додаємо сіль і перець за смаком.
Ось так за 40 хвилин з самого простого набору продуктів можна приготувати корисний і смачний обід. Я дуже люблю зелень, при подачі можна додати кріп в тарілку зі стравою.