Овочевий пиріг Бернара

Овочевий пиріг Бернара – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочі можна використовувати будь-які, по сезону. Я готувала з цукіні, баклажаном, болгарським перцем і помідором. Помідорами в даному рецепті не слід захоплюватися, так як тісто вашого пирога може від них «відволожитися». Готується все гранично просто. Тісто я беру готове листкове. Для змащування пирога я використовую смажений на рослинній / вершковому маслі цибулю і часник (ще краще використовувати оливкову, виходить ну дуже ароматно). Всі овочі тоненько нарізати на тертці Бернер і викладаються на тісто. Можна викласти овочі по діагоналі, хвилями або будь-яким малюнком. Все, випікаємо :-). Зберігати пиріг з овочами краще всього в холодильнику. Після розігріву на наступний день не втрачає своїх первинних смакових якостей.

Покроковий рецепт