Овочевий рисовий суп з рибними консервами

Овочевий рисовий суп з рибними консервами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дане блюдо просто в приготуванні, займе трохи часу, але порадує своїм результатом.

Покроковий рецепт

У каструлю наливаємо чисту холодну воду, додаємо чорний перець горошком, лавровий лист, сіль і ставимо на включену плиту.

Поки вода закипає, чистимо цибулю, моркву, картоплю. Цибулю і моркву миємо й нарізаємо. У нагріту сковороду наливаємо олію, висипаємо нарізану цибулю і обсмажуємо. Моркву можна теж обсмажити, а можна просто додати в суп разом з картоплею.

Картоплю миємо й нарізаємо невеликими довгастими шматочками і кидаємо в закипілу воду.

Рис попередньо промиваємо і залишаємо хвилин на 20 в холодній воді. Додаємо його в каструлю відразу ж, як тільки вода з картоплею почне закипати.


Так як супчик у нас буде рибно-овочевий, використовуємо рибні консерви “Скумбрія з овочами в томатному соусі”.
Нам знадобиться дві баночки об’ємом 240 грам. Відкриваємо їх і, коли картопля з рисом будуть вже майже готові, тобто через 15 хвилин, додаємо в суп. Рибу можна порізати або поламати в банку, але краще залишити цілі шматки, так як вони ще трохи розваряться в процесі варіння.

Доводимо до кипіння, додаємо нарізану зелень, сіль, перець і інші спеції за смаком, варимо ще хвилин п’ять, знімаємо з вогню і подаємо на стіл. Приємного апетиту!