Для багатьох крабовий салат “йде” як класичне блюдо. Але спробуємо подати його в іншому вигляді 🙂
Інгредієнти
Крабові палички – 200 г | |
Листя салату – 2-3 шт | |
Огірок свіжий – 1 шт | |
Помідор свіжий – 1-2 шт | |
Горошок зелений консервований – 1/2 банки | |
Картопля варена – 2 шт | |
Варена морква – 1 шт | |
Цибуля зелена – 5 г | |
Сіль – за смаком | |
Сметана – 3 столові ложки | |
Майонез – 3 столові ложки |
Важко уявити собі святковий стіл без, хоча б одного, або навіть декількох салатів. Кількість варіантів їх приготування величезна. Одним з улюблених багатьом людям вважається салат з крабових паличок з овочами.
Покроковий рецепт
Підготуйте необхідні інгредієнти…
Свіжі овочі (помідори і огірок) по можливості нарізати кубиками. Зелений лук теж дрібно порізати. Крабові палички порізати невеликими шматочками.
Варену моркву і картоплю почистити, нарізати не великими кубиками.
Приготувати салатну заправку. Змішати в мисці сметану і майонез.
Салат викласти на блюдо (бажано, щоб страва була не зовсім пласке, щоб легше було змішувати всі інгредієнти). Черговість викладання порізаних продуктів у мене така: листя салату, огірок, помідори, зелений горошок, картопля, морква, крабові палички, зелений лук.
Перед подачею салат заправити салатною заправкою. При необхідності салат підсолити.
Приємного апетиту!