Овочевий салат з локшиною на сковороді вок

Овочевий салат з локшиною на сковороді вок – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Підготуйте інгредієнти. Овочі почистити, нарізати (можна взяти готову пачку нарізаних заморожених овочів).

2. Локшину відварити згідно до інструкції на упаковці.

3. Готову локшину викласти на промаслений сковороду вок. Викласти овочі і постійно помішуючи готувати 2 хвилини. Додати спеції, дрібно порізану зелень і петрушку, і смажити ще хвилину.

4. Далі, додати близько 2-х столових ложок міріна, соєвого соусу, трохи кунжутного масла і трохи цукру, перемішати. Вимкнути через 2 хвилини.

5. Готову страву викласти на тарілку і подати до столу.