Овочевий салат зі смаженими грибами

Овочевий салат зі смаженими грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всього за п’ятнадцять хвилин можна приготувати вітамінний і поживний салат з соковитою редискою, свіжим огірочком і смаженими грибами.

Інгредієнти

великі гриби шитаке – 5 штук або подібні
оливкова олія – 1 ст. ложка
редис – 5 штук середнього розміру
свіжий міцний огірок – 1 штука середнього розміру
салат айсберг – 5-6 листків
свіжовичавлений сік лимона – 1 ч. ложка
соєвий соус – 2 столових ложки або по смаку, т. к. соєвий соус буває дуже солоним
мелений чорний перець – за смаком
сіль дрібного помелу – за смаком

Як приготувати Овочевий салат зі смаженими грибами

Всього за п’ятнадцять хвилин можна приготувати вітамінний і поживний салат з соковитою редискою і смаженими грибами.

Покроковий рецепт

Добре промиті гриби підсушити, після чого нарізати часточками великого розміру. Гриби обсмажити до рум’яного кольору на самому сильному вогні при безперервному помішуванні, хвилини через чотири приправити грибочки свіжомеленим перцем і за смаком посолити. Перекласти гарячі обсмажені гриби в салатник.

Промити один міцний огірочок і необхідну кількість редиски, нарізати тоненькими кружечками, відправити в салатник. Листя салату айсберг крупно порізати, відправити в салатник. Збризнути все лимонним соком і соєвим соусом.

Перемішати ще раз приготований овочевий салат з обсмаженими грибами. При необхідності досолити і поперчити. Подавати до столу в теплому вигляді.