Інгредієнти для квасоляного супу з гарбузом…
Бульйон закип’ятити, закинути картоплю, нарізану середніми кубиками (1,5 см), варити 15 хвилин.
Поки вариться картопля, на маслі обсмажити до прозорості цибулю і часник, дрібно порізані.
Закинути до цибулі з часником гарбуз, порізану кубиками 2 см (приблизно :-)). Смажити до золотистого кольору гарбуза, іноді помішуючи, щоб не пригоріла.
Додати порізані томати. Тушкувати до тих пір, поки рідина загусне. (Гарбуз при цьому, повинна зберегти форму кубиків і не розвалитися).
Всю засмажку перекласти в каструлю з супом, додати квасолю. Варити до м’якості гарбуза (близько 3-5 хвилин після закипання). Квасолевий суп посолити, додати приправу, перемішати, зняти з вогню.
Подавати овочевий суп з квасолею до столу, прикрасивши зеленню.
Приємного апетиту!