Овочевий суп з гарбузом і білою квасолею

Овочевий суп з гарбузом і білою квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти для квасоляного супу з гарбузом…

Бульйон закип’ятити, закинути картоплю, нарізану середніми кубиками (1,5 см), варити 15 хвилин.

Поки вариться картопля, на маслі обсмажити до прозорості цибулю і часник, дрібно порізані.

Закинути до цибулі з часником гарбуз, порізану кубиками 2 см (приблизно :-)). Смажити до золотистого кольору гарбуза, іноді помішуючи, щоб не пригоріла.

Додати порізані томати. Тушкувати до тих пір, поки рідина загусне. (Гарбуз при цьому, повинна зберегти форму кубиків і не розвалитися).

Всю засмажку перекласти в каструлю з супом, додати квасолю. Варити до м’якості гарбуза (близько 3-5 хвилин після закипання). Квасолевий суп посолити, додати приправу, перемішати, зняти з вогню.

Подавати овочевий суп з квасолею до столу, прикрасивши зеленню.
Приємного апетиту!