Холодний овочевий суп — це те, що потрібно зараз, в жаркий час року!
Покроковий рецепт
Цукіні (або кабачки) відварити в бульйоні, нарізавши їх кружечками.
Нарізати моркву, болгарський перець, ріпчасту цибулю, петрушку. Обсмажити на сковороді на рослинному маслі.
Перекласти В блендер смажені і відварні овочі цукіні (кабачки), додати яблуко (очищене від шкірки і насіння). Все подрібнити за допомогою блендера. У суп пюре вичавити сік лимона.
І додати трохи соєвого соусу. Крем-суп посолити поперчити. Перемішати. Спробувати на смак. Якщо густо, додати бульйону.
Кунжутне насіння на сухій сковороді обсмажити до світло-коричневого кольору. Це самий головний інгредієнт і він додасть неповторний смак овочевого супу пюре.
Суп з кабачків розлити по тарілках, прикрасивши гілочкою м’яти і лимоном. Зверху присипати кунжутним насінням. Готово! Приємного апетиту!