Овочевий суп з кабачків з яблуком і кунжутом

Овочевий суп з кабачків з яблуком і кунжутом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Холодний овочевий суп — це те, що потрібно зараз, в жаркий час року!

Покроковий рецепт

Цукіні (або кабачки) відварити в бульйоні, нарізавши їх кружечками.

Нарізати моркву, болгарський перець, ріпчасту цибулю, петрушку. Обсмажити на сковороді на рослинному маслі.

Перекласти В блендер смажені і відварні овочі цукіні (кабачки), додати яблуко (очищене від шкірки і насіння). Все подрібнити за допомогою блендера. У суп пюре вичавити сік лимона.

І додати трохи соєвого соусу. Крем-суп посолити поперчити. Перемішати. Спробувати на смак. Якщо густо, додати бульйону.

Кунжутне насіння на сухій сковороді обсмажити до світло-коричневого кольору. Це самий головний інгредієнт і він додасть неповторний смак овочевого супу пюре.

Суп з кабачків розлити по тарілках, прикрасивши гілочкою м’яти і лимоном. Зверху присипати кунжутним насінням. Готово! Приємного апетиту!