Овочевий суп з молодою капустою і куркою

Овочевий суп з молодою капустою і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, курячий бульйон у нас готовий, присаливаем його і продовжуємо приготування овочевого супу. Молоду білокачанну капусту перекладаємо на обробну дошку і шаткуємо. Нарізку з білокачанної капусти викладаємо в курячий бульйон.

Поки вариться капуста, чистимо картоплю. Наріжемо бульби кубиками. Викладаємо картопляні кубики на капусту в каструлю.

Приділимо увагу решти інгредієнтів. Морквину для овочевого супу подрібнити на тертці. Черрі наріжемо на четвертинки. Ріпчасту цибулю порубаємо шматочками.

На сковороду вливаємо олію, прогріваємо його. Підготовлену овочеву нарізку перекладаємо для пасерування в сковороду. Тушкуємо до м’якості. Додаємо піджарку з моркви, цибулі та чері в суп.

Курятину знімаємо з кістки (якщо це необхідно), нарізаємо шматочками. Переправляємо куряче м’ясо в суп.

Варимо до готовності всіх інгредієнтів.

Овочевий суп з куркою і молодою капустою присипаємо наприкінці готування подрібненої зеленню.

Всім приємного апетиту!