Овочевий вегетаріанський салат з картоплі

Овочевий вегетаріанський салат з картоплі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Холодний овочевий салат – прекрасний перекус в спекотний літній день. Овочевий салат можна подавати як гарнір.

Інгредієнти

Для маринаду огірків:
огірки дуже тонко нарізані – 5 штук тепличні, без насіння
дистильованого білого оцту – 6 столових ложок
свіжий кріп – кілька гілок
крупної солі – 4 чайні ложки
Основне:
свіжий кріп – 3 столові ложки нарізаного
молода картопля – близько 10 штук середнього розміру
велика сіль для салату – на смак
тонко нарізаного білого цибулі – 1 чашка
редис тонко нарізаний – 8 штук
майонез – 3/4 чашки

Як приготувати Овочевий вегетаріанський салат з картоплі

Холодний овочевий салат – прекрасний перекус в спекотний літній день. Овочевий салат можна подавати як гарнір. Час готування вказано без маринування.

Покроковий рецепт

Огірки наріжте дуже тоненько кільцями, покладіть їх пакет для маринаду і залийте оцтом, присипте сіллю. Додайте із пакет з огірками кілька гілочок кропу. Трохи взболтаете огірки і залиште маринуватися в прохолодне місце на кілька годин в холодильник і краще на ніч).

Приготувати картоплю. Відваріть цей овоч в солоній воді до готовності (близько 30 хвилин. Злийте воду, потім повністю остудіть. Наріжте картоплю тоненькими кружальцями.
Перейдемо до редиски. Редис гарненько промийте, зріжте кінчики і наріжте тоненько гуртками.

Помістіть картопля, редис і огірки (попередньо злив з них розсіл) у велику миску. Посипте все щедро з крупною сіллю і перцем.

Тепер додайте цибулю, попередньо почищений і тонко порізаний. Так само додайте 3 столові ложки кропу.

Безпосередньо перед подачею додайте овочевий салат на смак майонез. За необхідності, присипте додатково сіллю і перцем. Подавати салат холодним або при кімнатній температурі.