Ви можете брати не тільки телятину, але і яловичину, свинину або курку. З телятини виходять ніжні і соковиті пальчики.
Інгредієнти
Філе телятини – 800 грам | |
Часник – 4 зубчики | |
Сало – 200 грам | |
Сіль – За смаком | |
Перець – За смаком | |
Цибуля – 1 штука | |
Морква – 1 штука | |
Вода – 200 мл |
Сьогодні я вам розповім як приготувати м’ясні пальчики з телятини.
Покроковий рецепт
1. Моєму м’ясо і витираємо паперовим рушником. Режим на тонкі шматочки м’ясо, приблизно 5 мм.
2. Відбиваємо м’ясо кухонним молотком. Щоб бризки не летіли по всій кухні, можна накрити харчовою плівкою. Відбираємо акуратно, щоб не було дірок.
3. Беремо сало ріжемо на тонкі смужки.
4. Подрібнюємо часник ножем і перемішуємо сіль з перцем в тарілочці.
5. Починаємо начиняти м’ясо. М’ясо кладемо на дошку, посипаємо сіллю і перцем, викладаємо часник і дві тоненькі смужки сала. І починаємо згортати. Закріплюємо дерев’яною зубочисткою.
7. Ставимо сковорідку на вогонь, додаємо олію і смажимо пальчики. Прибираємо зубочистки. Після викладаємо в каструлю, запашні пальчики, зверху насипаємо порізані моркву і цибулю, додаємо воду, лавровий лист, перець горошок і ще сіль, і тушкуємо хвилин 40 хвилин.
8. Готові пальчики викладаємо в тарілку з гарніром і соусом. Приємного апетиту!!