Обсмажити на грилі 5 хвилин з одного боку.
Інгредієнти
Риба – Палтус – 3 шт. | |
Манго – 1 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Часник – 3 зубчик | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Сік апельсиновий – 1/2 апельсина | |
Імбир – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Палтус під соусом з манго
Покроковий рецепт
Палтус посолити, поперчити з обох сторін. Обсмажити на грилі 5 хвилин з одного боку.
Потім з іншого боку до готовності.
Робимо соус: почистити і крупно нарізати цибулю, часник, імбир, манго. Кілька шматочків манго залишити, нарізавши дрібно на кубики.
Решта все пасерувати на рослинній олії.
Потім обсмажену суміш перекласти в блендер. Вичавити апельсиновий сік. Збити до однорідної сметаноподібної маси.
Додати дрібно рубаний кріп. Перемішати ложкою.
Рибку викласти на тарілку на лист салату, полити манговим соусом і присипати відкладеними кубиками манго. Приємного апетиту!