Обсмажити на грилі 5 хвилин з одного боку.

Інгредієнти
| Риба – Палтус – 3 шт. | |
| Манго – 1 шт. | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Часник – 3 зубчик | |
| Рослинна олія – 2 ст. л. | |
| Сік апельсиновий – 1/2 апельсина | |
| Імбир – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Сіль – за смаком |
Як приготувати Палтус під соусом з манго
Покроковий рецепт

Палтус посолити, поперчити з обох сторін. Обсмажити на грилі 5 хвилин з одного боку.

Потім з іншого боку до готовності.

Робимо соус: почистити і крупно нарізати цибулю, часник, імбир, манго. Кілька шматочків манго залишити, нарізавши дрібно на кубики.

Решта все пасерувати на рослинній олії.

Потім обсмажену суміш перекласти в блендер. Вичавити апельсиновий сік. Збити до однорідної сметаноподібної маси.

Додати дрібно рубаний кріп. Перемішати ложкою.

Рибку викласти на тарілку на лист салату, полити манговим соусом і присипати відкладеними кубиками манго. Приємного апетиту!
