Ніжні товсті млинці з медом і тане в роті бананом.

Інгредієнти
| Для тіста: | |
| Яйця курячі – 1 шт. | |
| Молоко – 200 мл | |
| Вершкове масло – 1 ст. л. | |
| Розпушувач – 10 г | |
| Цукор – 30 г | |
| Сіль – щіпка | |
| Кефір – 20 г | |
| Борошно – 200 г | |
| Для соусу: | |
| Банан – 1 шт. | |
| Мед – 2 ст. л. (рідкий) | |
| Волоські горіхи – кількість за бажанням | |
| Вершкове масло – 2 ст. л. | 
Це блюдо дуже люблять в Америці. Ніжні млинці з медом і тане в роті бананом… мм-м-м, смачно і незвично! Особливо цікавий смак додають горішки, смажені на вершковому маслі.
Покроковий рецепт

Замісити тісто. Яйце перетерти з розм’якшеним маслом і цукром. Додати кефір, сіль, розпушувач. Перемішати. Додати борошно, ще раз ретельно перемішати. Вийде густе тісто. Ввести тепле молоко, одночасно заважаючи. Вийде тісто, за консистенцією як сметана (густіше, ніж на млинці і трохи рідший, ніж на оладки).

Гарненько розігріти сковороду з рослинним маслом. Налити тісто, розрівняти подекуди ополоником. Розмір млинця можете вибрати будь-який, який подобається.

Блін обсмажити з обох сторін. Повторити процедуру.

Волоські горіхи дрібно порубати, обсмажити на олії. Додати мед і дати потомитися ще 1-2 хвилини.

Млинці викласти на тарілку стопкою в кількості 2-3 шт. Зверху викласти нарізану кружальцями банан. Залити все гарячим медовим соусом з горіхами. Подавати до столу відразу в теплому вигляді. Приємного апетиту!
