Ніжні товсті млинці з медом і тане в роті бананом.
Інгредієнти
Для тіста: | |
Яйця курячі – 1 шт. | |
Молоко – 200 мл | |
Вершкове масло – 1 ст. л. | |
Розпушувач – 10 г | |
Цукор – 30 г | |
Сіль – щіпка | |
Кефір – 20 г | |
Борошно – 200 г | |
Для соусу: | |
Банан – 1 шт. | |
Мед – 2 ст. л. (рідкий) | |
Волоські горіхи – кількість за бажанням | |
Вершкове масло – 2 ст. л. |
Це блюдо дуже люблять в Америці. Ніжні млинці з медом і тане в роті бананом… мм-м-м, смачно і незвично! Особливо цікавий смак додають горішки, смажені на вершковому маслі.
Покроковий рецепт
Замісити тісто. Яйце перетерти з розм’якшеним маслом і цукром. Додати кефір, сіль, розпушувач. Перемішати. Додати борошно, ще раз ретельно перемішати. Вийде густе тісто. Ввести тепле молоко, одночасно заважаючи. Вийде тісто, за консистенцією як сметана (густіше, ніж на млинці і трохи рідший, ніж на оладки).
Гарненько розігріти сковороду з рослинним маслом. Налити тісто, розрівняти подекуди ополоником. Розмір млинця можете вибрати будь-який, який подобається.
Блін обсмажити з обох сторін. Повторити процедуру.
Волоські горіхи дрібно порубати, обсмажити на олії. Додати мед і дати потомитися ще 1-2 хвилини.
Млинці викласти на тарілку стопкою в кількості 2-3 шт. Зверху викласти нарізану кружальцями банан. Залити все гарячим медовим соусом з горіхами. Подавати до столу відразу в теплому вигляді. Приємного апетиту!