Паштет із свинячої печінки з салом

Паштет із свинячої печінки з салом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В наших магазинах, на полицях багато паштетів, і в нашій життєвій метушні, так як немає приготування домашньої їжу, ми купуємо баночку паштету і пропонуємо нашим рідним і близьким бутерброди не зрозуміло з чого і з чим. Але якщо витратити трохи часу, Ваш паштет із свинячої печінки стане улюбленою стравою, як і для перекусу, так і повноцінним стравою. А діти в школі ніколи не будуть голодні, так як такий паштет дуже смачний, ситний і калорійний.

Хочу Вам запропонувати «Чоловічий» паштет. Я так його називаю, тому що він дуже ситний.

Покроковий рецепт