Представляємо вашій увазі багатошарову закуску, яку сміливо можна представляти на звану вечерю.
Покроковий рецепт
1. Качине філе приправте спеціями і відправте випікатися на годину.
2. Підготуйте огірок, очистивши і нарізавши його.
3. Наріжте цільнозерновий хліб шматочками.
4. Авокадо почистіть і наріжте шматочками.
5. Готове качине філе нарубайте слайсами. Викладіть його на сковороду і обсмажте зі спеціями і мускатним горіхом. Додайте вершки і авокадо. Масу викладіть в блендер і збийте добре.
6. Приберіть в холодильник, дайте загуснути.
7. Перекладіть паштет в вазочки, прикрасивши паштет і подавайте до столу в якості намазування на хліб або крекери.