Паштет з курячої печінки цілком підійде людям на дієті, дітям, і всім любителям смачних страв.

Інгредієнти
| куряча печінка – 0,5 кг | |
| цибуля – 6 шт. | |
| морква – 3 шт. | |
| соняшникова олія – за смаком | |
| вершкове масло – 50 гр. | |
| сіль, перець – за смаком |
Паштет з курячої печінки готується дуже просто і швидко. Продукти доступні і корисні.
Покроковий рецепт

Для приготування смачного і корисного печінкового паштету мені знадобилося всього 4 інгредієнти: куряча печінка, цибуля, морква і соняшникову олію.

Спочатку потрібно печінку промити під проточною водою. На сковороду викладаємо печінку і злегка обсмажуємо з двох сторін.
* Важливо! Печінка не потрібно сильно пересмажувати, щоб вона не стала жорсткою і гумовою.


Великими кубиками нарізаємо цибулю. Моркву натираємо на тертці і всі викладаємо на обсмажену печінку на сковороду. Обсмажуємо хвилин 10 до золотистого кольору.

Після того, як цибуля і морква обжарились, я додаю склянку води, сіль, перець і трохи протушую всі разом. 3-5 хвилин (тушу, поки не википить вся вода)

Далі пропускаю печінку і цибулю з морквою через м’ясорубку.


Перекладаю паштет в більш глибоку ємність і збиваю блендером (якщо у вас немає блендера, то пропустіть паштет ще раз через м’ясорубку).

Додаю масло, пробую паштет на сіль. Добре розмішую масло, до повного розчинення.

Паштет готовий. Дати охолонути і можна перекласти в більш зручну ємність із кришкою, щоб прибирати в холодильник.

Охолоджений паштет дістаємо, намазуємо на хліб і … всім приємного апетиту!
