Паска з родзинками і цукатами з ананаса

Паска з родзинками і цукатами з ананаса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. У каструлі змішати борошно, цукор, сіль, дріжджі, вершкове масло кімнатної температури, жовтки і підігріте молоко. Якщо є міксер зі спеціальною насадкою для тіста, то вимішувати їм 10 хвилин. Якщо такої немає, то просто дуже ретельно вимісити руками.

2. Додати родзинки, цукати і ванільний ароматизатор. Все ще раз добре вимісити.

3. Розділити тісто на дві частини і покласти в паперову форму для випічки. Поставити на расстойку в тепле місце на 4-6 годин. Я ставлю в нагріту до 50 градусів духовку, щоб процес йшов швидше та впевненіше.

4. Коли тісто підніметься до країв форми, розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо форми з тестом на 30 хвилин.

5. Зверху посипаємо цукровою пудрою.