Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
• Спагетті з твердих сортів пшениці – (250 гр)
• Вершкове масло 50 гр
• Часник -2 зубчики
• Жовтки 2-х
Інгредієнти
Спагетті з твердих сортів пшениці – 250 гр | |
Вершкове масло – 50 гр | |
Часник – 2 зубчики | |
Жовтки – 2 | |
Сир Пармезан – 30 гр | |
Біле сухе вино – 2 ст. ложки | |
Гілочка чебрецю, розмарину (свіжі), набір спецій «Італійські трави» – дрібку | |
Бекон – 100 гр | |
Сиро-копчена ковбаса – 150 гр | |
Вершки – 50 мл | |
Огірок – 30 гр |
Класична італійська паста, незабутній смак, ситне вишукане блюдо. Підходить як для урочистих випадків, так і для повсякденного трапези. Добре поєднується з білим сухим вином для організації роматика.
Покроковий рецепт
Нарізаємо дрібно часник, ковбасу і бекон соломкою, розтоплюємо на сковороді вершкове масло, додаємо часник через пару хвилин бекон і ковбасу, перемішуємо, додаємо вино, трави, вершки. Тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин
У підсолену закипілу воду додаємо спагетті. Варимо аль Денте (на зубок) 7-9 хвилин (зазвичай написано на упаковці)
Додаємо спагетті в сковороду з соусом, перемішуємо. Вимикаємо вогонь, додаємо пармезан, жовтки і знову перемішуємо. Перед подачею посипаємо рештою пармезану
Подаємо з білим сухим вином. Приємного апетиту