Паста Карбонара з вершками

Паста Карбонара з вершками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Найпростіший рецепт, але такий смачний, що мову можна проковтнути!

Покроковий рецепт

Варимо спагетті згідно інструкції на упаковці до стану аль денте.

Ріжемо карбонад і шинку невеликими смужками.

Готуємо соус. Добре змішуємо яйця і вершки. Додаємо 50 грн тертого сиру і ще раз ретельно перемішуємо.

Трохи обсмажуємо наш карбонад і шинку на сковороді близько 1-2минут, щоб випарувати жир.



До м’яса додаємо спагетті, потім соус. Ретельно перемішуємо, щоб соус покрив пасту і м’ясо. Не переживайте за сирі яйця в соусі – вони встигнуть підготуватися. Вимкніть вогонь і залиште пасту під кришкою на 1-2 хвилини.

Викладаємо нашу пасту на тарілки. Зверху посипаємо залишками тертого сиру і прикрашаємо зеленню.
Bon appetit!