Паста Карбонара

Паста Карбонара – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це італійське блюдо підійде для тих, хто хоче урізноманітнити свій вечерю, внести крапельку романтики і просто смачно поїсти.

Покроковий рецепт

Готуємо продукти. Пасту можна вибирати будь-яку, на Ваш передбачення, також і з маслом. Деякі люди замість курячих яєць в “карбонару” кладуть перепелині, теж буде дуже смачно.


Нарізаємо бекон невеликими шматочками. У сковороду наливаємо масло і чекаємо поки вона сильно нагріється. Далі обсмажуємо скибочки бекону близько 8 хвилин, обов’язково перемішуємо його. Після цього висипаємо бекон з невеликою кількістю жиру в окрему тарілку, а на маслі обсмажуємо дрібно порубаний часник (до золотистого відтінку).


Відварюємо пасту(макарони) до трохи недовареного стану, який називають “al dente”. У мене вийшло 7 хв варіння.


Тепер готуємо суміш для цієї страви. Збиваємо віночком (або блендером) 3 яйця, потім тремо на тертці сир і змішуємо їх (трохи сиру залишаємо для подачі). Солимо і перчимо.

Злити воду з макаронів за допомогою друшляка, потім покласти назад в каструлю. Влити туди підготовлену яєчну суміш і висипати бекон з часником. Тепер швидко перемішуємо пасту, щоб яйця згорнулися рівномірно по всій локшині. Готово! Подавайте пасту “карбонару” гарячої, трохи присипавши сиром.