Паста Песто з цукіні і грибами

Паста Песто з цукіні і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У великій каструлі відварити макарони (спагеті), згідно інструкції на упаковці.
Розігріти на сковорідці на середньому вогні оливкова олія.
Додати туди гриби і смажити протягом 3-4 хвилин.
Додати туди ж курку, цукіні, помідори. Смажити ще пару хвилин.

Як тільки макарони будуть готові, додати соус «песто» і все перемішати.

Взяти курку і грибну суміш і додати в макарони. Все перемішати.

Приємного апетиту!
Порада: Спочатку обсмажте гриби (не додаючи овочі), щоб вся волога вийшла. В іншому випадку, може увібрати вологу курка і цукіні, і смак у них буде жахливим.