Паста в томатному соусі з овочами

Паста в томатному соусі з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнити молоду очищену морквину на великі кружечки.

Часник порубати ножем на дрібні шматочки.

Подрібнити цибулю на кружечки. Краще всього використовувати молодий зелений лук.

Обсмажити овочі на сковороді до м’якості. Залити томатним соком і тушкувати до густоти соусу. Довести соус до смаку за допомогою меленого перцю і солі.

Відварені макарони до напівготовності додати в соус. Гасити макарони в соусі до готовності.

Викласти пасту на тарілку гарячої і подавати до столу.

Таке блюдо відмінно поєднується з м’ясними та рибними стравами, салатами і овочевими закусками. Приємного апетиту!