Паста з брокколі у вершковому соусі

Паста з брокколі у вершковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ставимо кип’ятитися воду на середній вогонь
В цей час розрізаємо брокколі на суцвіття;

Чекаємо коли вода закипить і закидаємо 350 гр броколі в каструлю на 5 хвилин;

Поки брокколі вариться, на розігріту сковороду викладаємо 100 грам сирного сиру і стільки ж сметани;

Далі, перекладаємо готову брокколі на сковороду і додаємо сіль, перець і часник сушений;

Воду, в якій варилися брокколі не зливаємо! У неї закладаємо варитися спагетті або локшину на 5 хвилин. Після чого, перекладаємо пасту до брокколі і добре перемішуємо, залишаємо ще на 2-3 хвилини, і можна їсти!
Приємного апетиту!)