Капуста з морквою під вершковим желтковым соусом

Капуста з морквою під вершковим желтковым соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вершковий жовтковий соус чудово підходить до вареним овочам.

Інгредієнти

Брокколі – 150 г
Цвітна капуста – 150 г
Морква – 100 г
Для соусу:
Бульйон – 200 мл (приблизно 1 склянка)
Вершки – 100 мл (приблизно 1/2 склянки, 20 %)
Жовток курячий – 1 шт.
Вершкове масло – 20 г
Лимонний сік – 1 чайна ложка
Сіль – щіпка
Мелений чорний перець – за смаком
Цукор – за бажанням

Як приготувати Капуста з морквою під вершковим желтковым соусом