Паста з крабовим мясом під кокосовим дресінгом

Паста з крабовим мясом під кокосовим дресінгом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Просте, але дуже смачне блюдо – паста з крабовим м’ясом під кокосовим дресінгом, приготована на сковороді

Інгредієнти

яєчна локшина – 250 грам
соєвий соус – 30 мл
оливкова олія – 1 столова ложка
крабове м’ясо – 200 грам
кокосове молоко – 30 мл
спеції, сіль – за смаком
петрушка – 2 гілочки при подачі

Як приготувати Паста з крабовим м’ясом під кокосовим дресінгом

Приготувати блюдо, яке стовідсотково здивує ваших гостей дуже просто. Для цього вам потрібно лише скористатися нашим рецептом.

Покроковий рецепт

1. М’ясо крабів наріжте шматочками і відправте готуватися в оливковій олії.

2. Локшину відваріть до готовності. Заправте соєвим соусом, перемішайте.

3. Влийте кокосове молоко в сковороду до крабовому м’яса, тушкуйте 2 хвилини. При необхідності додайте за смаком сіль і спеції.

4. На тарілку жменею покладіть локшину. Зверху викладіть тушкована в соусі крабове м’ясо. Присипте січеною петрушкою.