А редлагаю своє унікальне приготування пасти!
Інгредієнти
Гречана локшина – 300 г | |
Філе куряче – 2-3 шт | |
Стручкова квасоля – 250 г | |
Помідори Черрі – 250 г | |
Цибуля – 1 шт | |
Паприка – За смаком | |
Базилік – За смаком | |
Сіль – За смаком | |
Рослинне масло – 2-3 ст. ложки | |
Вода – 1 стакан |
Як приготувати Паста з курячим філе і стручкової квасолею
Легкий рецепт смачної пасти з мінімум продуктів
Покроковий рецепт
1. Розігріваємо сковорідку. Наливаємо рослинне масло
2. Обсмажуємо : Філе Цибуля
Додаємо Паприку, Базилік, Сіль
3. Засипаємо квасоля, трохи підсмажуємо
4. Додаємо помідори Черрі, розрізавши кожну навпіл
5. Викладаємо локшину, заливаємо окропом
Головне ! Не заливати занадто багато води , інакше буде каша
Накриваємо кришкою.
На повільному вогні доводимо до готовності, періодично помішуючи.