Паста з курячим філе і стручкової квасолею

Паста з курячим філе і стручкової квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

А редлагаю своє унікальне приготування пасти!

Інгредієнти

Гречана локшина – 300 г
Філе куряче – 2-3 шт
Стручкова квасоля – 250 г
Помідори Черрі – 250 г
Цибуля – 1 шт
Паприка – За смаком
Базилік – За смаком
Сіль – За смаком
Рослинне масло – 2-3 ст. ложки
Вода – 1 стакан

Як приготувати Паста з курячим філе і стручкової квасолею

Легкий рецепт смачної пасти з мінімум продуктів

Покроковий рецепт

1. Розігріваємо сковорідку. Наливаємо рослинне масло


2. Обсмажуємо : Філе Цибуля
Додаємо Паприку, Базилік, Сіль

3. Засипаємо квасоля, трохи підсмажуємо

4. Додаємо помідори Черрі, розрізавши кожну навпіл

5. Викладаємо локшину, заливаємо окропом
Головне ! Не заливати занадто багато води , інакше буде каша
Накриваємо кришкою.
На повільному вогні доводимо до готовності, періодично помішуючи.