Покроковий рецепт
Пасту відварити в киплячій воді, трохи не доварив (до стану «аль денте»). Тобто макарони «на зуб» повинні бути готові, але не розварені і мати пружну середину. Воду злити, макарони не промивати.
Поки вариться паста підготувати всі інгредієнти.
Дрібно нарізати часник. Міні салямі нарізати кружечками. Помідори черрі – навпіл. Жовтий, червоний перець – невеликими смужками.
У сковороді з високими стінками розігріти олію, обсмажити часник до золотистого кольору.
Часник видалити і на цьому ж маслі на слабкому вогні, помішуючи, обсмажити болгарський перець (близько 10 хвилин).
Додати черрі, смажити ще 5 хвилин.
Закинути салямі, смажити 2-3 хвилини.
Додати пасту, перемішати, посолити, присипати приправою для макаронів. Знову перемішати, смажити все не більше 5-ти хвилин.
Подавати на стіл в порційній тарілці, прикрасивши зеленню і присипавши тертим сиром пармезан.
Приємного апетиту!