Паста з рибою – цікаве рішення для різноманітності обідів і вечерь. Чому саме сардина? Тому що в цій страві вона за смаком ідентична тунцу, але набагато дешевше.
Покроковий рецепт
Пасту я взяла типу “эличе” і сир моцарелла, але ви можете вибрати на свій смак. Зіпсувати це блюдо практично неможливо)
Кип’ятимо підсолену воду. Води потрібно в 3 рази більше ніж пасти. Всипаємо туди пасту і варимо на середньому вогні 8-10 хвилин. Хто любить м’якше – варити близько 15 хвилин.
Сардину мнемо виделкою. Я “сік” не зливала.
Сир тремо на тертці. Яйця збиваємо з сіллю і перцем і додаємо до сиру.
Зливаємо з пасти воду. Додаємо вершкове масло, сардину і сир з яйцем. Ретельно перемішуємо, накриваємо кришкою і даємо постояти 5 хвилин.
Готово!)