Паста з соусом з томатів і баклажанів

Паста з соусом з томатів і баклажанів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Готуємо пасту відповідно до інструкції на упаковці.
І в цей же час, нарізаємо баклажани брусками, ріжемо помідори, цибулю і часник. Баклажыны обсмажуємо до золотої скоринки і прибираємо зі сковорідки. Не повинні бути готовими, тільки скоринка зовні. Попередньо не замочувала їх і не обсипала сіллю.

Після баклажан відправляємо в сковороду помідори, цибулю, часник і тушкуємо до розм’якшення. Додаємо склянку води і тушкуємо 3 хв., заливаємо соус. Я використовувала кетчуп, солимо, перчимо, додаємо сухий базилік, прованські трави, відправляємо баклажани. Помішуємо, якщо рідка консистенція, тоді необхідно додати ложку борошна, щоб трохи додати тягучості і густоти.


Перевіряємо готовність соусу і подаємо до столу з пастою.
Приємного апетиту!